Saturday, March 24, 2012

facebook?

salam semua.... 
lama da tak melalut kat sini.. sori la ek, saya ada urusan lain.. tak, saya tipu je.. saya berperang dan berjuang untuk masa depan saya sendiri.. agak berbunga ke ayat saya? masi tak faham? saya tengah busy ngan exam.. wahh, minggu ne dah masuk minggu ke 3 saya kurang senang dengan apa yang saya lakukan.. asyik risau je tak dapat jawab paper bagus2.. but, syukur alhamdulilah.. dah habis 4 paper, semua dapat saya jawab dengan tenang..  mudah-mudahan 2 paper yang mendatang saya bole jawab dengan baik, insyallah..

berbalik ngan title saya fb? apa kaitan ek?? begini ceritanya, tak tau la kenapa malam ne tangan gatal nak bersosial je.. sepatutnya sekarang ne tym nak bwat revision physic sebab next paper will be on this monday.. ish2, alang2 layan je perasaan ne, ikut je apa yang dia mahu.. 
and saya super wonder ngan facebook yang dah berkurun di deactive kan.. hahaa
email yang lama punya, paswod mcm da lupa2, cubaan ketiga baru tembus.. tak sangka paswod tu kenangan dulu2.. ngarut2 semua kat sana, macam2 ada..ble jadi emosi sangat saya ila tengok2 semua kat sana.. tak terkata... tak sanggup i nak tengok. huh! tapi yang peliknya profil picture tu saya langsung tak ingat, malah terkejut juga, gambar yang ntah apa2 ntah.. dan setelah saya rasa nak muntah tengok semua tu, saya berkeputusan untuk meng deactivekan semula.. dan insyallah tak nak buka lagi akaun fb tu.. 

saya pelik la asal exam saja mmng konpom masalah ne muncul.. dan hopely kali ne yang terakhir, tak sanggup dah nak tanggung.. sakit sangat, memang dugaan untuk membuat keputusan dan bertindak dengan menggunakan akal dan bukan guna nafsu semata-mata.. ya Allah, dugaan mu besar ketika ini, tak mampu saya menghadapinya...

semua yang berlaku ada hikmah disebaliknya.. i ♥ Allah..

List untuk ku..
1. tak sabar nak balik rumah bila dah abis exam.. 
2. tunggu suprise from my papa..
3. tak sabar nak shopping with family lepas exam..
4. tak sabar nak prepare tuk kawen... my aunt.. hehee


chingu2 ku, my story ne apa macam?? gantung tak?? hahaa

2 comments:

  1. Lily dah lama deactivate fb :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke lily? hihii.. mesti awak ok je kan.. saya ne ada probs sikit kalu nak bersosial.. hihii

      Delete