Monday, January 7, 2013

Bila orng Asia rasa makanan Jepun

Assalam to everyone! This entry about my first date in 2013 with my candy2..  
We all memulakan perjalanan pada jam 11 lebih2 pagi. Alhamdulillah nasib menyebelahi kami sbb tak lama tunggu bas, ngam2 tepat masa.. Dah tu , kami menuju ke destinasi yg ditujui, tak jauh, just 1B.. memandangkan bangun2 terus bersiap dan jalan, my tummy pun berlagu riang minta di isi, begitu juga kawan2 yg lain. Atas persepakatan dlm menentukan dimana harus kami isi tummy2 kitorang, akhirnya Sushi King Restaurant pilihan.. Sekali sekala lidah nk rasa makanan Jepun, so layan gambar kat bawah k.. =)


promote tu
antara yg diorder :p
me, ika, ewa, fatyn
kontra 
muka bahagia =)

Muka senang hati dah kenyang, dan nak promote gak. try lah sekali sekala makan kt sana, terbaikk punya.. 
Tapi aku cakap kalau yg nk makan Tuna kat sana, kena bersedia dari segi fizikal dan mental k.. Seriously. aku sendiri tak tahan, macam telan apa seja muka aku mkn tuna mentah ngan rasa ada 1 sup ntah apa tu.. eii, palis2 nda mau lg rasa yg tu.. hahaa
Lepas dah kenyang, cari barang pulak smbil2 gak cuci mata.. hihii.. jam 5.00 petang baru balik ostel.. 

Aktiviti yg baru berakhir adalah marathon movie.. 
First kitorang tgk Perfect Pitch, pastu tgk Frankenweenil..
Best, rugi tak tengok.. 


Setakat ne, ini saja ceritaku. Sekadar berkongsi kisah bukan utk menunjuk-nunjuk ok..

Dan utk kau, aku yakin kau baca nie.. 
"kau sendiri yg minta lepaskan tali layang-layang itu, bukan kami yg melepaskannya"

Satu lagi, sorry to say, aku xda perasaan ngan kau, so, jangan kongkong aku!

Let me go!

with love ,
iza_syana MS.

5 comments:

  1. nice blog :)

    salam kenal dari kami outbond di malang :)
    jangan lupa kunjungi kami di website kami : http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  2. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete