Monday, September 19, 2011

suasana hari raya

asslaamualaikum wbt....
based on my title, suasana hari raya..even pun suda lebih kurang 20 hari syawal akan tetapi suasana itu masi dirasai dalam diri ini...aisyemen...hehee
dan baru2 ne, lepas hari malaysia tu, saya dan keluarga2 saya masi meneruskan misi untuk menghabiskan kuih2 raya rumah orang...hahaha, statement kejam...xda la, kami hanya menziarahi saudara mara yang jauh saja la..
kami sekeluarga, juga paci ijan yang solo2, nenek hajah, babu nismah sekeluarga dan babu bayah berserta keluarga...kami melawat sepupu nenek ku di kampung mawao membakut.., perjalanan yang bermula seawal jam 10.30 pagi...kami tunggu dorang yang lain2 di pekan membakut sbb kami xtaw pun ruma yg mo d pegi tu..hehee..suda sampai rumah tu, kena hidang mee goreng dan ayam goreng...wahhh..rezeki yang tidak dijangka2..
 baru sampai ne..

 datang2 ja, ada suda hidangan..wahh (^_^)

 aktress terlibat..=)

 kazen saya, ipah...muka kenyang lepas makan..=p

 macam2 bah...

 aren & eyan


 nah, lanjak kan bergambar saja..
saya sama aren @ lady gaga...

 aisemen, baca news tu bah..pok rajin, hehee

 sudah kenyang mulih la bha..hehee

post sebelum mulih...


lepas saja dari sana kira2 jam 12 tgah hari, mereka2 pergi ke rumah saya lagi..makan2 lg, hahahaa nda pandai kenyang ne..
okla, sampai tu saja..
p/s: to miss ..., thaks 4 info nya ya...

1 comment:

  1. but! follow aku aa~ aku bt blog baru g haha :)

    ReplyDelete